Symboler Og Forkortelser » itangkas88.net

Bare skriv forkortelsen eller akronymet du søker betydningen av, eller kanskje du har betydningen og lurer på forkortelsen eller akronymet? Uavhengig om du leter etter forkortelsen eller betydningen, svaret finner du her. Mest brukte forkortelser og akronymer. I listen under har vi samlet de mest kjente og brukte forkortelsene og akronymene. Alle forkortelsene er ordnet alfabetisk. Symbolene kommer etter forkortelsene.

SMS-språk kjennetegnes ved utbredt bruk av forkortelser og slang. Dette språket oppsto når mobiltelefon ble vanlig i slutten av 90 tallet. Mye av grunnen til at språket oppsto var at de første mobilene var langsomme å skrive på med sine små tastatur, og i. På disse nettsidene finner du mange engelske forkortelserer og symboler som er vanlige i engelske og amerikanske strikkeoppskrifter. Det er kanskje litt uvant, men lærer du deg noen få grunleggende ord og uttrykk, åpner du en helt ny verden. Forkortelse er en kortform av et ord eller ordforbindelser. Forkortelser av ord hører opprinnelig hjemme i skriftspråket og er noe mindre vanlig i talespråket. Forkortelser har vært vanlig helt fra oldtidens og middelalderens manuskripter, der de betydde en tidsbesparelse for skriverne. I moderne tid er en del av forkortelsene blitt så vanlige at de nesten aldri opptrer i fullstendig form.

Forkortelse betegner en kortform av et eller flere ord som blir representert med en eller flere bokstaver hentet fra ordet eller ordene for at de skal få en kort og gjerne også hensiktmessig form. Forkortelser har vært brukt gjennom alle tider. Det går et skille mellom forkortelse og sammentrekning som er hyppig brukt i gamle manuskripter og tidlige trykte bøker hvor bokstaver er. Definisjoner, forkortelser og symboler Side: 2 av 21 Dok.nr.: JD 541 Utgitt av: HBT Godkjent av: HB 1 HENSIKT OG OMFANG Hensikten med dette kapitlet er å gi oversikt over, og forklaring til, de definisjoner, forkortelser og symboler som brukes i regelverket for kontaktledningsanlegg. Derfor er kap. 3 [JD 540], kap.3 [JD. Det er dessverre slik at de som gir ut strikkeoppskrifter ikke har en felles måte å forkorte på. Listen under blir derfor et eksempel på brukte forkortelser. arb = arbeidet beg = begynn bærestk = bærestykke forts = fortsett g = gram ggr = ganger glattstr = glattstr L = Large, stor M = medium,. Ved å vise interesse og be dem lære deg hva ordene, forkortelsene og uttrykkene ­betyr, skaper du oppmerksomhet om språket. Du trenger selvsagt ikke bruke uttrykkene selv, men dersom du har satt deg inn i hva de betyr, er du ­kommet ungdommen i møte på en måte som innbyr til respekt. De vil føle seg sett og akseptert, ikke kritisert. I tillegg til trebokstavskodene har en rekke valutaer egne symboler for sin valuta, det mest kjente av disse er kanskje dollartegnet som kan betegne både pengeenhetene dollar og peso. På norsk kan disse spesialtegnene benyttes både før og etter beløpet, men det vanligste er i dag å skrive det før.

Forkortelser og symboler som brukes i et legekontor Tenk deg å skrive "kronisk obstruktiv lungesykdom" i en liten plass når forkortelsen KOLS passer i en mindre plass, og sparer tid. Forkortelser og symboler i medisin gjør det enklere å kartlegge sykdommer, sykdommer og behandlinger. Språket.

Symboler Og Forkortelser

Beste Shiraz Under 50 Dollar
Square Messenger Bag
Appetitt For Destruction House Of Blues
American Homes 4 Rent Application Fee
John Hine Mazda Yelp
Foot Speed ​​Drills For Soccer
Slett Internett-historikken
Adidas Terrex 355 Gore Tex
Aloe Vera Peel Off Mask
Powershell Script Gpo Kjører Ikke
Sommer Baby Monitor Ekstra Kamera
Last Action Hero Mozart
Hybridbatteri Honda Civic 2007
Romerske Dagligliv
Dag Og Natt Honningkake Persienner
Beste Mac Eyeshadows 2018
Bbb Fashion Nova
Er 88 Prime Or Composite
Cg Machinery Ltd
Nåværende Elektronikk Og Telekommunikasjon
Typer Medisinering For Schizofreni
Enkelt Bruk Av Superfosfat
7 Bønner Gud Alltid Svarer
Ringenes Herre Hulu
Universal Studios Horror Nights Rules
Verden Av Det Nye Testamente
Halvårlig Sammensatt Interesse
Laser Bullet 380
Whatsapp Group Admin Vitser På Hindi
Vitamin D Mangel Medisinering
Jakten På Lykkefilosofi
Afcon Siste Nytt
Vanlige Og Uregelmessige Eksempler
Hoka Løpesko Clifton 4
Sikh Girl Names With D
Søk I Slettede E-poster Outlook
Bravos Xl Washer
Namecheap Betal Med Bitcoin
Outlook For Macbook Air
Duke Nukem Forever 2011
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20
sitemap 21
sitemap 22
sitemap 23
sitemap 24
sitemap 25
sitemap 26
sitemap 27
sitemap 28